8 de febr. 2015

Es posa en marxa el primer concurs de FotoInfermeria

Segur que durant les jornades de treball com a infermera/infermer hi ha moltes imatges que penses que mereixerien ser immortalitzades. Doncs ara, amés, pots presentar les teves fotografies al Primer Concurs de FotoInfermeria que ha posat en marxa el Consell General d'Infermeria d'Espanya. Tant les infermeres/ers col·legiats/des com els estudiants d'infermeria poden presentar-les, enviant-les al correu concursofotos@consejogeneralenfermeria.org o a la direcció postal C/Fuente del Rey, 2, 28023, Madrid.


Paisatges, gent pel carrer, un dia a la feina, qualsevol fotografia amb esperit artístic és susceptible de guanyar un premi. Les fotografíes es dividiran en dues categories: tema lliure i sobre infermeria. A banda de complir amb les bases del concurs, es valorarà la creativitat i qualitat. Amb la imatge presentada, els participants hauran d'incloure:
  1. Categoria en la que participen
  2. Nom i cognoms
  3. Domicili
  4. DNI o NIF
  5. Direcció de correu electrònic i número mòbil
  6. Títol de l'obra
  7. Fotocòpia del carnet de col·legiat o últim rebut que acrediti estar al corrent de les quotes
  8. En cas de ser estudiant, fotocòpia del carnet d'universitari
El concurs es desenvoluparà durant l'any 2015; mensualment s'escolliran tres guanyadors i es publicaran les fotografies a la revista ENFERMERIA FACULTATIVA i les seves xarxes socials. A finals d'any s'escolliran tres guanyadors anuals d'entre tots els guanyadors mensuals, que obtindran una tablet d'última generació i seran entrevistats per diferents mitjans de comunicació corporatius.
Les fotografies s'han de presentar preferiblement en format digital i d'una en una. L'arxiu ha de ser JPG, ha de mesurar com a mínim 1.024x1.024 píxels i el pes màxim és 5 megabytes.

(*) No es publicaràn ni acceptaràn arxius amb continguts que vulnerin els drets d'altres autors, a la intimitat personal o familiar, a la pròpia imatge de les persones o qualsevol aspecte contrari a la legalitat vigent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada