14 de set. 2015

Eleccions al Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona

Des de l'API compartim amb els lectors del blog la informació respecte les eleccions al COIB: 
"Estimats company@s,

com ja us vam comunicar fa uns dies, el pròxim 8 d'Octubre es realitzaran les eleccions al nostre Col·legi. Des de l'API estem recolzant la candidatura "Si volem, podem", sorgida en el sí de la FAPIC i que proposen innovacions necessàries per un millor i més pròxim funcionament del Col·legi envers als professionals que hi estem col·legiats.

Per donar-vos la màxima informació us adjuntem el programa de la candidatura, però us n'avencem quatre pinzellades: dir-vos que la candidatura està formada per companyes i companys nostres de tots els àmbits de la professió amb l'objectiu de canviar la direcció del Col·legi reinventant dia a dia per cuidar als professionals. Creiem que ara és el moment de recuperar la passió, aquella que ens va fer escollir ser infermer@s. Per això, les persones de la  candidatura "Si podem, volem" volen ser la junta del COIB que lideri aquest canvi, sent el recolzament i facilitar d'aquesta manera les estratègies necessàries per desenvolupar la nostra professió que tant estimem.

Les votacions al COIB es poden fer de dues formes, en les que l'API del Taulí us acompanyarem degut a les dificultats que comporten:

Requisits per votar: ser col·legiat al COIB amb un temps major de 6 mesos i està dins del sens electoral.

VOT PRESENCIAL: 
  1. Horari de la votació: de les 9:00 hores a les 22:00 hores.
  2. Lloc de la votació: seu col·legial al Carrer Pujades, nº 350, tercera planta, de Barcelona.
  3. Càrrecs objecte d’elecció: president/a, vicepresident/a, secretari/ària, tresorer/a i 8 vocals.
  4. Des de l'API Taulí facilitarem la mobilització per a realitzar la votació presencial mitjançant dos viatges gratuïts d'anada i tornada en vehicle a les 9:30 del matí i a les 3 de la tarda. Per motius d'organització si esteu interessats en fer aquest trajecte amb nosaltres us demanem que ens ho digueu el més aviat possible via e-mail (apitauli@gamil.com).  
VOT PER CORREU:
  1. Període de votació: des d'avui fins al dia 28 de setembre de 2015 (són necessaris com a mínim 3 dies per fer totes les gestions pel que us recomanem la major prestesa possible i si pot ser emetre el vot abans del 25 de setembre).
  2. Els costos de la votació per correu (aproximadament 6€ per fer 2 enviaments de correu certificat) seran abonats als socis per part de l'API Taulí.
  3. Els passos a realitzar són:
               Primera Fase: enviar per correu certificat el Full de sol·licitud de vot per correu (el trobareu als documents adjunts) i una fotocòpia del DNI adreçat a la Secretària de la Mesa (al c/ Pujades, 350. 08019 Barcelona).
   
               Segona Fase: rebràs als 2 o 3 dies la documentació del COIB del vot: 1 sobre gran + 1 certificat de vot + 1 sobre petit de vot + 3 paperetes corresponents a les diferents candidatures.

              Tercera Fase : en el sobre petit introduir la papereta escollida per votar i tancar-lo. Posar en el sobre gros: el sobre petit + el certificat de vot + 1 fotocopia del DNI.

               Quarta Fase: enviar el sobre per correu certificat adreçat a la Secretària de la Mesa (al c/ Pujades, 350. 08019 Barcelona).  

         IMPORTANT: Si no reps al teu domicili amb periodicitat la informació del COIB (revistes, documents,...) és recomanable contactar amb el COIB per assegurar-se que tenen la teva direcció correcta. També, recordar que per anar a correus a fer les gestions es necessita el DNI original de la persona que vota.
                              
         Degut a la complexitat que hem vist per a la realització d'aquest vot, la Junta de l'API ens posem a la vostra total disposició per ajudar-vos en tot el procés, pel que no dubteu a contactar amb nosaltres via e-mail (apitauli@gmail.com), al telèfon 699449466 o presencialment els dijous al despatx 779 de l'edifici Santa Fè, segona planta Dreta.

Per últim, us adjuntem uns quants links que poden ser del vostre interès:

                    COIB: https://www.coib.cat/home.aspx

                    "Si podem, volem": www.sivolempodem.cat

Gràcies per la vostra atenció.

FAPIC"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada