16 de des. 2015

Equivalència de la titulació de Diplomat en Infermeria amb el Grau d'Infermeria, pas a pas

Un cop ha entrat en vigor l'acord pel que es declara la correspondència de la titulació de Diplomat en Infermeria amb el nivell 2 del Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior, el mateix que li correspon al Grau en Infermeria, ja es pot sol·licitar l'equivalència de títols de la següents formes:

1. Presentar el títol de Diplomat Universitari en Infermeria junt amb la referència de la publicació en el BOE del citat acord del Consell de Ministres.

2. Sol·licitar un certificat de correspondència al nivell 2 del MECES, que serà expedit per la Subdirecció General de Títols i Reconeixement de Qualificacions del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Per això, s'accedirà a la Seu Electrònica del citat Ministeri. 
Es pot descarregar el certificar d'equivalència a través de la pàgina web del Ministeri d'Educació, si es té DNI electrònic. En cas contrari, caldrà comptar amb un certificat digital que emet la Casa Reial de la Moneda o l'Agència Tributària. Pot veure els passos a seguir en aquest vídeo.

També podeu descarregar el fulletó explicatiu i la guia pràctica per a l'equiparació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada