6 de maig 2015

El col·lectiu infermer desconfia de la capacitat política per dur endavant la prescripció infermera

El Consell General d'Infermeria i el sindicat SATSE es van reunir el passat dimarts amb representants del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per constituir oficialment el Grup Infermer del Forum de les Professions Sanitàries, en el que participen representants de metges i infermeres/ers.

Un cop acabada la reunió la sensació general dels representants d'Infermeria no era positiva pel que fa als avenços que es contemplaven per la professió infermera; que de moment no s'han produït. Per aquest motiu, el president del Consell General, Máximo González Jurado, va declarar que la reunió era un formalisme i que entenia "perquè se'ns convoca quan no s'ha portat ni una sola proposta, cap contingut, res". 

Us deixem en aquest vídeo les declaracions de Máximo González Jurado i de Rafael Reig (Secretari General de SATSE) que creuen que el Ministeri de Sanitat està allargant la presa de decisions pel que fa a projectes pendents com la preinscripció de medicaments per part dels infermers o les especialitats a la infermeria. 


Per a més informació click a Diarioenfermero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada