1 d’oct. 2012

Què som?


L’API és una Associació Professional d’Infermeres i d’Infermers de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) de Sabadell. Una associació que neix l’any 1991 arrel d’un interès de les Infermeres del Hospital de Sabadell per unificar les revindicacions professionals del col·lectiu. Des del 1995 forma part de la Federació d’Associacions Professionals d’Infermeres i Infermers de Catalunya: FAPIC, en la que estem federats diversos centres hospitalaris. En aquesta federació també s'hi poden afiliar tots aquells professionals que així ho desitgin, ja sigui que treballin en qualssevol centre públic, concertat o privat.

Treballem amb professionalitat i responsabilitat per donar un servei a la col·lectivitat. Som un sindicat que vol representar i defensar els interessos de les infermeres i dels infermers, i vetllar pel prestigi de la professió.
També, com a representants en el Comitè d’Empresa, participa en diferents comissions intrahospitàlaries  que professionalment li pertoca, pel be de la professió i pel be comú.

El nostre interès és que la nostra veu s’escolti a tots els nivells. I pretén una major difusió del paper dels professionals en els àmbits de l’Assistència i el Cuidar, de les Relacions Laborals, del Benestar i Confort, de la Docència i Formació, i de la Recerca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada